njoftime Njoftime FSHH

[:sq]Sukses kombetar i studenteve te UV ne gjyqin simulues MOOT COURT ALBANIA, 2017[:]

[:sq]

Studentet e Departamentit te Drejtesise, Doriana Canaliaj,   Emiliana Bedini, Fjoralda Xhaferraj, Mersilda Lamaj, Dea Nini dhe Hajredin Dizdari, nen udheheqjen e pedagogeve Ertil Meçaj dhe Jonida Mehmetaj, perfaqesuan UV-ne ne gjyqin simulues MOOT COURT ALBANIA 2017 duke dale fitues ne finalen kombetare kundrejt skuadres se Universitetit shteteror te Tiranes me rezultatin 93-90. Skuadres VIRTUS te UV-se i lind e drejta te perfaqesoje Shqiperine ne MOOT COURT REGIONAL, qe do te mbahet ne Shkup te Maqedonise, ne muajin mars 2018.

 [space height=”5″]

Rektori dhe stafi i UV-se pergezojne skuadren e studenteve te Departamentit te Drejtesise dhe iu urojne suksese ne finalen e Shkupit ne vitin 2018!

 [space height=”5″]

 [space height=”5″]

[:]