[:sq]STRATEGJIA E NDËRKOMBËTARIZIMIT[:en]INTERNATIONALIZATION STRATEGY [:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” synon të bëhet një nga universitetet shqiptare më të njohura ndërkombëtarisht duke forcuar orientimin dhe bashkëpunimin ndërkombëtar. Objektivi kryesor është krijmi i një besueshmërie dhe profesionalizmi në lidhje me mësimdhënien, kërkimin dhe bashkëpunimin ndërkombëtar në kuadër të projekteve të kërkimit, zhvillimit apo bashkëpunRead More…

[:sq]Njoftim për aktivitetin “Studenti më i mirë i Vitit”[:]

[:sq]Njoftim për aktivitetin “Studenti më i mirë i Vitit” Universiteti “Ismail Qemali ” Vlorë, në kuadër të vlerësimit dhe motivimit të studentëve, si dhe të evidentimit të studentëve të shkëlqyer, ashtu si çdo vit do të zhvillojë aktivitetin “Studenti më i mirë i Vitit” për nivelet  e studimeve Bachelor dhe Master. Aktiviteti do të zhvillohet pranë sallës “Rilindja ” nRead More…