Aktivitete njoftime

[:sq]Njoftim për aktivitetin “Studenti më i mirë i Vitit”[:]

[:sq]Njoftim për aktivitetin “Studenti më i mirë i Vitit”

Universiteti “Ismail Qemali ” Vlorë, në kuadër të vlerësimit dhe motivimit të studentëve, si dhe të evidentimit të studentëve të shkëlqyer, ashtu si çdo vit do të zhvillojë aktivitetin “Studenti më i mirë i Vitit” për nivelet  e studimeve Bachelor dhe Master. Aktiviteti do të zhvillohet pranë sallës “Rilindja ” në orën 11:00 data. 20.12.2017 .

Jeni të mirëpritur të merrni pjesë.

 

Ju faleminderit![:]