[:sq]NJOFTIM[:]

[:sq]Politikani Manuel Marín,  një anëtar i vjetër i Komisionit Europian, babai i programit të shkëmbimit të studentëve Erasmus të BE, pas një sëmundjeje të gjatë,  ndërroi jetë në datë 4 Dhjetor 2017, në Madrid në moshën 68 vjeçare. Marín  që prej vitit 2008 ishte kryetari i Fondacionit “Iberdrola Spanja”, krahu bamirës i kompanisë më të madhe energjitike në venRead More…

[:sq]HIV/AIDS[:]

[:sq]Fakulteti i Shëndetit Publik i Universitetit “Ismail Qemali ” Vlorë organizoi  sot pranë sallës “Rilindja” aktivitetin e përvitshëm  promocional, me rastin e 1 Dhjetorit, ditës Botërore të HIV/ AIDS . Në aktivitet  morrën pjesë studentë të gjithë fakulteteve të UV-së. Çdo 1 Dhjetor duke filluar që nga viti 1988 njerëzit nga e gjithë bota bashkojnë forcat e tyre Read More…

[:sq]Njoftim punësimi[:]

[:sq]NJOFTIM   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, shpall konkursin për vende të lira pune, për personel akademik me angazhim me kohë të plotë, referuar nevojave të mësimdhënies në fakultetet dhe departamentet, për vitin akademik 2017-2018 si më poshtë:   FAKULTETI I SHKENCAVE TEKNIKE   DEPARTAMENTI KIMISË   Personel akademik me angazhim me kRead More…

[:sq]CEREMONI DHURIMI TE TEKSTEVE[:]

[:sq]Në datën 05. 12. 2017 pranë Fakultetit të Shkencave Teknike, u organizua ceremonia e dhurimit të disa teksteve bashkëkohore, në fushën e Inxhinjerisë dhe Biologjisë. Ky donacion u mundësua nga Petrolifera Italo Albanese me ndërmjetësimin e Konsullatës së Përgjithshme të Italisë në Vlorë. Tekstet do të jenë në dispozicion të pedagogëve dhe studentëve të Fakultetit. NRead More…