conference

[:sq] Konferencën shkencore ndërkombëtare me temë “Konsolidimi i shtetit dhe sfidat eurointegruese”[:]

[:sq]Kemi kënaqësinë t’Ju ftojmë të merrni pjesë në konferencën shkencore ndërkombëtare me temë “Konsolidimi i shtetit dhe sfidat eurointegruese”, e cila organizohet nga Fakulteti i Administratës Publike i Kolegjit AAB, në bashkëpunim me Universitetin “Ismail Qemali”, Vlorë, Universitetin “Aleksandër Moisiu”, Durrës,

Universitetin Shtetëror  të Tetovës, Kolegji “Pavarësia”, Vlorë. Afati i fundit për dërgimin e abstrakteve është 20 dhjetori 2017, kurse konferenca mbahet më 15 dhe 16 shkurt 2018 në mjediset e Kolegjit AAB në Prishtinë. Për më shumë informacione rreth programit, klikoni linkun zyrtar të konferencës: http://konferencat.aab-edu.net/iceich2018/ Ju inkurajojmë ta ndani këtë thirrje për pjesëmarrje në konferencë edhe me kolegët tuaj. Ju falënderojmë për interesimin tuaj dhe shpresojmë të shihemi në Kolegjin AAB- Prishtinë!

[:]