[:sq]“TË PASTROJMË SHQIPËRINË”[:]

[:sq]  Studentët e Universitetit “Ismail Qemali ” Vlorë, nën kujdesin e veçantë të Rektorit Prof.Dr Roland Zisi dhe me mbështetjen  e Dekanit të Fakultetit të Shkencave Teknike Prof.As. Hajdar Kiçaj si dhe Deparatamentit të Biologjisë ju bashkuan sloganit “Të pastrojmë Shqipërinë” sot më datë 24.11.2017, e cila ka për qëllim të mobilizojë qytetarët që  të bashkoRead More…

[:sq]SKEMA E VLERESIMIT PER SEKRETAR DEKANI FSHT[:]

[:sq]:   Të dhënat Pikë Shkollim dhe kualifikim të mëtejshëm Master Shkencor   Master Shkencor në Drejtësi   10 pikë   25 pikë Përvojë pune në profesion Eksperienca pune 2 pikë për çdo vit pune (jo më shumë se 10 pikë) Njohuri të gjuhëve të huaja perëndimore  Gjuhë e huaj angleze   Gjuhë e huaj italRead More…

[:sq] Konferencën shkencore ndërkombëtare me temë “Konsolidimi i shtetit dhe sfidat eurointegruese”[:]

[:sq]Kemi kënaqësinë t’Ju ftojmë të merrni pjesë në konferencën shkencore ndërkombëtare me temë “Konsolidimi i shtetit dhe sfidat eurointegruese”, e cila organizohet nga Fakulteti i Administratës Publike i Kolegjit AAB, në bashkëpunim me Universitetin “Ismail Qemali”, Vlorë, Universitetin “Aleksandër Moisiu”, Durrës, Universitetin Shtetëror  të Tetovës, KolegjRead More…