njoftime

[:sq]“TË PASTROJMË SHQIPËRINË”[:]

[:sq] 

Studentët e Universitetit “Ismail Qemali ” Vlorë, nën kujdesin e veçantë të Rektorit Prof.Dr Roland Zisi dhe me mbështetjen  e Dekanit të Fakultetit të Shkencave Teknike Prof.As. Hajdar Kiçaj si dhe Deparatamentit të Biologjisë ju bashkuan sloganit “Të pastrojmë Shqipërinë” sot më datë 24.11.2017, e cila ka për qëllim të mobilizojë qytetarët që  të bashkohen në një aksion vullnetar për pastrimin e qytetit nga mbeturinat.

[:]