njoftime

Shkolla Dimerore 2018

Njoftim!

Njoftojmë të gjithë studentët e Fakultetit të Shkencave Humane kryesisht ata të cilët studiojnë në degët Histori –Gjeografi, të aplikojnë për tu rregjistuar në Shkollën Dimërore pranë Universitetit Sommerhochschule në Vjenë në datat 2 deri në 17 Shkurt 2018.

Programi dy javor kombinon kurse të klasit të parë akademik në një program të gjerë social dhe kulturor. Mjedisi akademik i kursit inkurajon shkëmbimin ndërkulturor dhe social si dhe  favorizon mirëkuptimin e ndërsjelltë brenda popullatës studentore ndërkombëtare.

Më shumë informacion do të gjeni duke klikuar në adresën: http://shs.univie.ac.at/winterschool

Bashkangjitur ju do të gjeni dosjen e univie: shkolla e dimrit për Studimet Historike Kulturore 2018 dhe formularin e aplikimit.

Ju faleminderit!

Application_Form_2018

Folder_2018