Takim midis përfaqësuesve të Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë dhe Universitetit të Gjuheve të Huaja të Pekinit

[:sq]Një takim i rëndësishëm u zhvillua sot midis Rektorit të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Prof. Dr. Roland Zisi dhe Rektorit të Universitetit të Gjuheve të Huaja të Pekinit, Prof. Dr. Peng Long. Gjatë takimit u zhvillua një diskutim i frutshëm dhe konstruktiv midis dy palëve, ku u fol për pikat e mundshme të bashkëpunimit si: Shkëmbimi i studentëve dhe personelRead More…

Rektori Prof. Dr. Roland Zisi dhe Zv. Rektori PhD. Enkelejd A. Mëhilli përfaqësues të Shqipërisë në grupin drejtues të Kontrollit të Duhanit për Europën

[:sq] Rektori Prof. Dr. Roland Zisi  dhe  Zv. Rektori PhD. Enkelejd A. Mëhilli për Zhvillimin Institucional dhe Komunikimin, të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë  u  përzgjodhën si përfaqësues të Shqipërisë për të marrë pjesë në grupin drejtues të Kontrollit të Duhanit për Europën,  i cili  u zhvillua nga Shkolla e Shëndetit Publik “Johns Hopkins Bloomberg” Read More…

VENDIMI I BORDIT TË AKREDITIMIT PËR AKREDITIMIN E PARË TË UNIVERSITETIT “ISMAIL QEMALI” VLORË

Nje sukses i madh i Universitetit te Vlores i cili u akreditua per 3 vjet nga grupi i vleresuesve anglez. Rezultati final ishte pozitiv me disa rekomandime te cilat UV ka filluar ti implementoj muajt e fundit. Ky rezultat siguron cilesine e diplomave per studentet e UV si dhe inkurajon te rinjte shqipetare te vazhdojne te zgjedhin UV per studimet universitare dhe pasuniversitare te tyre. VleresimiRead More…

A Human Resources Strategy for Researchers Incorporating the Charter and Code (University of Vlora “Ismail Qemali”, Albania)

[:sq] The University of Vlora “Ismail Qemali” endorsed and undersigned The European Charter for Researchers and The Code of Conduct for the Recruitment of Researchers in October 2016, supporting the implementation and efficiency of a more conductive research policy-making in the near future in line with the European Higher Educational institutions. The University of Vlora “IsmaiRead More…