Urimi i Rektorit të UV, Prof. Dr. Roland Zisi për festat e fundvitit

Të dashur sudentë të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Të dashur familjarë të studentëve, Të nderuar qytetarë, Të nderuar autoritete drejtuese, pedagogë dhe personel mbështetës ndihmësakademik dhe administrativ të UV, Të nderuar bashkëpunëtorë të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Jemi në prag të përfundimit të vitit 2023, vit i cili do të sheRead More…

NJOFTIM

Të dashur studentë të diplomuar në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë për vitin akademik 2022-2023, kemi kënaqësinë t’Ju njoftojmë se Ceremonia e Diplomimit do të zhvillohet në datën 12 Janar 2024, ora 16:30, në Pallatin e Sportit të qytetit të Vlorës. Jeni të lutur për efekt organizimi të drejtoheni më datë 08 Janar pranë kryesekretarive të Fakulteteve tuaja pRead More…