njoftime

SIGAL UNIQA ka nisur projektin e kërkimit të praktikantëve (Studentë në proçes studimi Bachelor/Master dhe studentë të sapodiplomuar

SIGAL UNIQA SIGAL UNIQAFond Pensioni; Së fundmi, ka nisur projektin e kërkimit të praktikantëve (Studentë në proçes studimi Bachelor/Master dhe studentë të sapodiplomuar) për fushat e mëposhtme:

 

-Burime Njerëzore

-Financë & Kontabilitet

-Logjistikë

-Marketing, Komunikim & Shitje

-Research & Development (R&D)

-IT

-Shërbimi ndaj klientit

-Ligj

 

  • Praktikat janë të dizenjuara për periudhën e verës 2024 (Qershor-Korrik-Gusht).
  • Lloji i Praktikës: Part-Time/Full-Time

 

 

Studentët e interesuar mund të na e dërgojnë CV-në e tyre në emailin info@fondisigal.com.al, bashkë me fushën e interesit për të realizuar praktikën.

 

Afati: Data 7 Qershor (E Premte)