njoftime

Panairi i 3-të mbarëkombëtar të librit akademik dhe shkencor

Akademia e Shkencave e Shqipërisë  dhe Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës në bashkëpunim me
Qendrën Kombëtare të Librit dhe Leximit

Organizojnë:

Panairin e 3-të mbarëkombëtar të librit akademik dhe shkencor

 

Programi perfundimtar i Panairit te III, Tirane 23-25 prill 2024. OK