njoftime

Panairi i Rinisë

Ne daten 29.03.2024, studentë e pedagogë të Universitetit “Ismail Qemali”, u bënë pjesë e Panairit të Rinisë, organizuar nga Ministria për Rininë dhe Fëmijët” me një “Kënd informacioni” për të rinjtë e qytetit të Fierit të cilët janë  në kërkim të mundësive për profesionalizim apo punësim.

 Si një aktor i fuqishëm lokal e kombëtar, UV me pjesëmarrësit e vet, pasqyroi në këtë event mundësitë e  shumta dhe dimensionet e  ndryshme të  edukimit dhe formimit profesional që ky  insitucion ju ofron të rinjve.