njoftime

NJOFTIM PËR MIRATIMIN E DATËS 15 MARS 2024,  DITË PUSHIMI

Duke qenë se festa zyrtare “Dita e Verës” 14 Mars 2024, përkon me  ditën e enjte, dita e premte, data 15 mars 2024,  do të jetë ditë pushimi për të gjithë personelin dhe studentët e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë.

 Zëvendësimi i procesit mesimor për datën 15.03.2024  do të bëhet në një datë tjetër dhe do të njoftohet në një moment të dytë.