njoftime

Thirrje për aplikime për shkollën e dytë dimërore rinore ASECU

ASECU dhe ASECU Youth, Universiteti Jan Kochanovski në Kielce, Akademia Kopernikus dhe Zona e Veçantë Ekonomike ”STARACHOWICE”.SA. do të organizojnë Shkollën e Dytë Dimërore Rinore.

Shkolla Dimërore do të zhvillohet në datat 21-26 mars 2024, në Kielce, Poloni me temën: “E ardhmja e Bashkëpunimit Ndërkombëtar në tre dete Balltik, Deti i Zi dhe Mesdheu”

Për tu bërë pjesë mund të aplikoni në linkun https://forms.gle/uVnRtBQ5Ti1ZmUWa7

Më shumë informacion gjendet në broshurën bashkëlidhur.

Call for Applications WS 2024 FINAL