Vizitë e Ambasadorin Britanik, Shkëlqesia e tij Z.Alastair King-Smith në Universitetin “Ismail Qemali”, Vlorë

  Ditën e mërkurë datë 22 Nëntor, në sallën e bibliotekës “Nermi Falaschi Vlora” pranë Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë Ambasadori Britanik Shkëlqesia e tij Z.Alastair King-Smith zhvilloi një vizitë për të diskutuar me studentë dhe pedagogë, takim ky i cili u zhvilluan nën kujdesin e veçantë të Rektorit të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Prof. DrRead More…

Bursa Erasmus+ për personeli akademik trajnim në IES Ribeira do Louro, Spanjë

Thirrje për mobilitete trajnimi në kuadër të Erasmus + International Credit Mobility në IES Ribeira do Louro   Në kuadër të Erasmus + International Credit Mobility hapet thirrja per mobilitete trajnimi drejt IES Ribeira do Louro, Spanjë. Ftohet të aplikojë personeli akademik nga disiplina të shkencave humane (fusha 0288 Arts and humanities sipas ISCED). Numri i mobilitetevRead More…