NJOFTIM PËR MIRATIMIN E DATËS 27 NËNTOR 2023,  DITË PUSHIMI

Duke qenë se festat zyrtare “Dita e Flamurit” dhe “Dita e Çlirimit”, 28-29 Nëntor 2023, përkojnë me  ditën e martë dhe të mërkurë, dita e hënë, data 27 Nëntor 2023,  do të jetë ditë pushimi për të gjithë personelin dhe studentët e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë.  Zëvendësimi i procesit mesimor per daten 27.11.2023,  do të bëhet në një datë tjetërRead More…