VIZITË E REKTORIT TË UNIVERSITETIT TË SALENTOS, LEÇE, ITALI, PROF. FABIO POLLICE, NË UNIVERSITETIN “ISMAIL QEMALI”, VLORË. KRIJOHET BËRTHAMA E ALEANCËS SË UNIVERSITETEVE ADRIATIKO-JONIANE

  Ditën e martë, datë 31.10. 2023, Rektori i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, Prof. Dr. Roland Zisi dhe Rektori i Universitetit “Eqrem Çabej”, Gjirokastër, Prof. Dr. Bektash Mema, pritën në UV, Rektorin e Universitetit të Salentos. Leçe Itali, Prof. Dr Fabio Pollice dhe delegacionin që e shoqëronte: Prof. Gennaro Scarselli, zëvendësrektor, Prof. Monica Genesin, Mrs.Read More…

VIZITË E REKTORIT TË UV PROF. DR. ROLAND ZISI NË UNIVERSITETIN “ABERTA”, LISBONË, PORTUGALI

Në datën 30 tetor 2023, Prof. Roland Zisi zhvilloi një takim pune në Universitetin “Aberta”, Lisbonë, Portugali me objektiv krijimin e një bashkepunimi të ri ndërkombëtar, në funksion të zgjerimit të hartës së partneriteteve me universitete europiane. Ai u prit nga Profesore Carla Padrel de Oliveira, Rektore e këtij universiteti dhe nga Profesore Glória Bastos, korodinatore instiRead More…