Personel administrativ me kohë të plotë, në pozicionin Mirëmbajtës

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin nr.109 datë 03.11.2023 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: Personel administrativ me kohë të plotë, në pozicionin “Mirëmbajtës”, pranë Sektorit të Shërbimeve, Drejtoria e Shërbimeve Mbështetëse, në Universitetin “IsmaiRead More…

 Bursa për studentët, të diplomuarit dhe shkencëtarët për vitin akademik 2024/25 nga Ministria Federale Austriake e Arsimit, Shkencës dhe Kërkimit

Ministria Federale Austriake e Arsimit, Shkencës dhe Kërkimit njofton se do të ofrohen sërish bursa për studentët, të diplomuarit dhe shkencëtarët për vitin akademik 2024/25. Bursat reklamohen duke përdorur databazën e të dhënave austriake për bursa në www.grants.at (gjermanisht dhe anglisht). Përveç bursave nga Ministria Federale e Arsimit, Shkencës dhe Kërkimit, kjo faqe Read More…