Panairi i Arsimit, Edukimit dhe Punës

Në datën 23 tetor, në Pallatin e Sporteve Flamurtari zhvillohet Panairi i Arsimit, Edukimit dhe Punës i cili organizohet nga Ministria e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët dhe Bashkia Vlorë. Panairi vjen pranë të rinjve të qytetit të Vlorës të cilët nisin vitin e ri akademik, për t’i prezantuar dhe informuar ata mbi një variacion mundësish aftësimi, ngritje kapacitetesh, profRead More…