REGJISTRIM NE PROGRAMIN E DOKTORATES PER VITIN AKADEMIIK 2023-2024, PRANE FAKULTETIT TE SHKENCAVE HUMANE

THIRRJE PER APLIKIM PER REGJISTRIM NE PROGRAMIN E DOKTORATES PER VITIN AKADEMIIK 2023-2024, PRANE FAKULTETIT TE SHKENCAVE HUMANE Programi i studimit “Doktoratë” në “Studime gjuhësore. letrare dhe kulturore” ofrohet nga grupimi i njësive: Departamcnti i Gjuhëvc të Huaja në bashkëpunim me Departamentin e Gjuhës Shqipe dhc Letersisë. Fakulteti i Shkencave Humane. Universitcti “Ismail QRead More…

Sesion trajnimi Projektit “SMART”

Pikat kryesore nga sesioni i trajnimit dhe Mbledhja e Bordit të Menaxhimit të Projektit “SMART” ERASMUS-EDU-2022-CBHE, i financuar nga BE, të mbajtur në Banja Luka, Republika Srpska, në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Banja Lukës, gjatë datave 25-29 shtator, 2023. Trajnimet u organizuan nga partneri europian i projektit, Universiteti Teknik i Dresdenit, dhe u fokusuan në disa teRead More…

Ftesë për studentët e Shkencave Kompjuterike në eventin UniHack, Rumani.

Jeni të apasionuar pas programimit dhe dëshironi të kontribuoni në zgjidhjen e një çështjeje qytetare në komunitetin tuaj? Merrni pjesë në UniHack, një “hackathon” falas i krijuar posaçërisht për studentët që janë të apasionuar pas programimit kompjuterik, të organizuar nga Liga Studentore e Automatikës dhe Informatikës në Universitetin Politeknik të Timisoarës në RRead More…