Rektori i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, Prof. Dr. Roland Zisi vizitë pune në Università degli Studi di Palermo. Mirëpritet nga Rektori i Universitetit të Palermos, Prof Dr. Massimo Midiri. Nënshkruhet Marrëveshja e Bashkëpunimit mes dy institucioneve. Takim në Katedrën e Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe me Prof. Matteo Mandalà dhe Prof. Gëzim Gurga.

Rektori i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, Prof. Dr. Roland Zisi, më 14 dhe 15 shtator 2023, zhvilloi një vizitë pune dy ditore në Universitetin e Palermos (Università degli Studi di Palermo). Ai u prit fillimisht nga Rektori, Prof. Dr. Massimo Midiri me të cilin zhvilloi një bisedë të frytshme me objektiv fillimin e një partneriteti ndërinstitucional në funksion të axhendave tRead More…