Listat e Aplikantëve për vitin akademik 2023-2024

Më poshtë jan listuar në format .pdf Listat e aplikantëve në Universitetin”Ismail Qemali” Vlorë, për vitin akademik 2023 – 2024. Selektoni programin akademik tju shfaqet më poshtë lista e renditur sipas pikëve përkatëse. Selektoni Programin — Kalendari FAKULTETI I EKONOMISE — Administrim Biznesi — Ekonomiks — Finance — Kontabilitet — Marketing — Menaxhim Turizmi FAKRead More…

UNIVERSITETI “ISMAIL QEMALI” HAP PROGRAMIN E STUDIMIT “UDHËRRËFIM DHE KOMUNIKIM TURISTIK”

Pas kërkesë së UV drejtuar MAS, konkretisht pas kërkesës së departamentit të Gjuhëve të Huaja (FSHH), më datën 16. 08. 2023, Ministrja e Arsimit dhe Sportit Znj. Evis Kushi, miratoi çeljen e programit të ri të studimit të Ciklit të Dytë “Master Profesional” në “Udhërrëfim dhe Komunikim Turistik”.   Ky program studimi do të jetë aktiv për vitin akademik 202Read More…

MINISTRIA E ARSIMIT DHE SPORTIT MIRATON RIORGANIZIMIN E PROGRAMIT TË STUDIMIT TË CIKLIT TË DYTË NGA MASTER PROFESIONAL NË “MËSUESI PËR ARSIMIN FILLOR, KLASA I-V”, NË MASTER PROFESSIONAL NË “MËSUESI PËR ARSIMIN FILLOR”, NË UV

Pas kërkesës së UV, konkretisht pas kërkesës së departamentit të Edukimit, Ministria e Arsimit dhe Sportit miratoi, më datën 16. 08. 2023, Riorganizimin e Programit të Studimit të Ciklit të Dytë  nga Master Profesional në “Mësuesi për Arsimin Fillor, Klasa I-V”, në “Mësuesi për Arsimin fillor”. Ky program studimi do të jetë aktiv për vitin akademik 2023-2024 dhe do të ofrRead More…

Rektori i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Prof. Dr. Roland Zisi, zhvillon takim me Rektorin e Akademisë Navale Mircea Cel Batran (Mircea Cel Batran Naval Academy), Rumani

Ditën e hënë, datë 21. 08. 2023, Rektori i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Prof. Dr. Roland Zisi, priti në zyrën e tij dhe zhvilloi një takim miqësor e të frytshëm me Rektorin e Akademisë Navale Mircea Cel Batran (Mircea Cel Batran Naval Academy), Rumani, Prof. Dr. Toma Alecu, i cili shoqërohej nga zëvendës Rektori për Çështjet Ndërkombëtare, Prof. Catalin Popa dhe ngaRead More…