REKTORI I UV, PROF. DR. ROLAND ZISI MIRËPRET AMBASADOREN E IZRAELIT NË SHQIPËRI, ZNJ. GALIT PELEG.

Në kuadër të vizitës për herë të parë në qytetin e Vlorës të Ambasadores së Izraelit në Shqipëri, znj. Galit Peleg, ditën e enjte, datë 29 qershor 2023, pjesë e axhendës ishte dhe vizita në Universitetin “Ismail Qemali” të Vlorës. Ambasadorja zhvilloi një takim miqësor në zyrën e Rektorit të UV-së, Prof. Dr. Roland Zisi, i cili  shoqërohej nga Zëvendësrektoria AkadRead More…