TAKIM I REKTORIT TË UV, Prof. Dr. ROLAND ZISI, ME AKADEMIKË, STUDIUES E KËRKUES SHQIPTARË NË SH.B.A

Rektori UV, Prof. Dr. Roland Zisi dhe zëvendësrektori Prof. Asoc. Enkelejd Mëhilli, pas përfundimit të punimeve të Konferencës 3rd Annual Hanseatic League of Universities Conference, me titull “Vectors of Resilience Conference, 2023”, në Florida Gulf Coast University, Florida, USA, zhvilluan një takim me Akademikë, Studiues dhe Kërkues shkencor të Diasporës Akademike Shqiptare që jetRead More…

Bursa për shkollë verore në kampusin industrial Ferrol

  Kampusi Industrial Ferrol (CIF) ka shpallur thirrjen për bursa në shkollën ndërkombëtare verore në periudhën 17-28 Korrik 2023. Kampusi Industrial Ferrol është pjesë e Universitetit të A Coruña (Spanjë) dhe është i pari kampus specializimi i akredituar nga qeveria rajonale. Si pjesë e strategjisë së ndërkombëtarizimit, po organizohet një Shkollë Verore NdëRead More…