Zv. Rektori i UV, Prof. Asoc. Enkelejd Mëhilli merr pjesë në panelin mbi Lëvizshmërinë e Studentëve dhe Hapjen: Dekolonizimi i Arsimit Ndërkombëtar

Në ditën e dyte të Konferencës Ndërkombëtare 3rd Annual Hanseatic League of Universities Conference, me titull “Vectors of Resilience Conference, 2023”, Zv. Rektori i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Prof. Asoc. Enkelejd Mëhilli morri pjesë në një panel diskutimi mbi “Student mobility dhe openness: Decolonizing International Education”. Në këtë panel i cili u drejRead More…

Sukses i stafit të Qendrës Kërkimore Shkencore për Shëndetin, Fakulteti i Shëndetit “Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë

Sukses i stafit të Qendrës Kërkimore Shkencore për Shëndetin, Fakulteti i Shëndetit “Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë”, ku ka dhënë një kontribut me angazhimin dhe punën e palodhur të ekipit të qendrës kërkimore në publikimin e një studimi rasti për mpox (lija e majmunit) në përmbledhjen e rasteve mbi angazhimin e komunitetit në përgjigjen ndaj shpërthimit të mpox në RajRead More…