INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE “Rolando Quadri Relectures in International Law” – I˚ edition

Ditën e shtunë, datë 20.05.2023, ora 09:00, Departamenti i Drejtesisë, Fakulteti i Shkencave Humane dhe Drejtësisë, Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë  organizon Konferencën Ndërkombëtare Shkencore  me temë “Rolando Quadri Relectures in International LaW” – I˚ edition, në ambjentet e sallës Rilindja , Universitetin “Ismail Qemali   INTERNATIONAL SCIENTIFIC Read More…

Rektori i UV, Prof. Dr. Roland Zisi dhe Presidenti i Florida Gulf Coast University (FGCU), Florida, USA, Dr. Michael V. Martin, nënshkruajnë Marrveshjen e Mirëkuptimit dhe Bashkëpunimit.

Në ditën e dyte të Konferencës Ndërkombëtare 3rd Annual Hanseatic League of Universities Conference, me titull “Vectors of Resilience Conference, 2023”, Rektori i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Prof. Dr. Roland Zisi dhe Presidenti i Florida Gulf Coast University (FGCU), Florida, USA, Dr. Michael V. Martin, nënshkruan Marrveshjen e Mirëkuptimit dhe Bashkëpunimit mes dy InstRead More…

Ambasada e Francës në Shqipëri ka shpallur thirrjen për kandidatura për programet e bursave të studimit të Qeverisë Franceze.

Të dashur studentë, Ambasada e Francës në Shqipëri ka shpallur thirrjen për kandidatura për programet e bursave të studimit të Qeverisë Franceze. Bursat e studimit janë të destinuara për nivelin Master dhe Doktoraturë. Formulari i kandidaturës për vitin universitar 2023-2024 mund të shkarkohet në adresën e mëposhtme : https://al.ambafrance.org/Etudiants-en-master-ou-en-doRead More…