NJOFTIM

Z. Enrik Mehmeti emërohet Anëtar i ri i Bordit të Administrimit të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë. Pas përfundimit të procesit zgjedhor për anëtarin e ri të BA, përfaqësues i studentëve, në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë, Ministrja e MAS, znj. Evis Kushi, mbi bazën e rezultateve të votimit, me Urdhërin Nr. 220, 2453 Prot. datë 08. 05. 2023, ka emëruar, në detyrënRead More…

“Infermierët tanë, E ardhmja Jonë“ Java Ndërkombëtare e Infermierit, 6-12 maj 2023

Tradita vazhdon në Fakultetin e Shëndetit përgjatë Javës Ndërkombëtare të Infermierit, ku vëmendja kthehet tek bluzat e bardha, tek infermierët me duart e arta dhe mendjet e ndritura, gjithmonë në shërbim të jetës. Aktiviteti “Infermieria në rrjedhën e viteve” I organizuar nga Departamenti I Kujdesit Shëndetësor dhe Departamenti I Infermierisë, me Infermieret e nderuara Read More…