URIMI I REKTORIT TË UV-së PËR FITËR BAJRAMIN

  Të gjithë besimtarëve muslimanë që kremtojnë Fitër Bajramin, festën që shton mëshirën dhe solidaritetin ndaj njëri-tjetrit, e veçanërisht atyre që agjëruan në muajin e shenjtë të Ramazanit, ju uroj nga zemra Gëzuar Fiter Bajramin! Në këtë ditë besimi, dëshmia e sakrificës na bën që ti jemi Zotit mirënjohës. Zoti e pranoftë sakrificën dhe lutjet tuajaRead More…

Personel administrativ me kohë të plotë, në pozicionin Punonjës pastrimi/Sanitare

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin nr.48 datë 19.04.2023 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: Personel administrativ me kohë të plotë, në pozicionin “Punonjës pastrimi/Sanitare”, pranë Sektorit të Shërbimeve, Drejtoria e Shërbimeve Mbështetëse, në UniversitRead More…