Urimi i Rektorit të UV-së për Pashkën Ortodokse

Të nderuar studentë, pedagogë, punonjës të administratës së UV dhe qytetarë të Vlorës, Urime të përzemërta me rastin e festës së Pashkëve të gjithë shqiptarëve të besimit ortodoks. Kjo ditë ku kryeson mirësia dhe sakrifica për dashurinë njerëzore, na kujton se nuk është thjesht një simbolikë, por duhet të jetë qëllimi i gjithsecilit prej nesh. Jeta është rruRead More…

Universiteti “Ismail Qemali” Vlore,  pranohet si anetar me te drejta te plota i Rrjetit Europian te Edukimit te Mesuesve  ETEN

  Universiteti “Ismail Qemali” Vlore, pranohet si anetar me te drejta te plota i Rrjetit Europian te Edukimit te Mesuesve  ETEN ( EUROPEAN TEACHER EDUCATION NETWORK ETEN Journal – Your platform to the International European Teacher Education Network), si i vetmi universitet ne rajonin e Ballkanit, i cili i bashkohet ketij  rrjeti, i cili  ka afërsisht 60 institucione anëtare nga afrRead More…