Rektori i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Prof. Dr. Roland Zisi, mirëpriti në zyrën e tij Ambasadorin e Turqisë në Shqipëri, Z. Tayyar Kagan Atay

Në kuadër të bashkëpunimit dhe të marrëdhënieve Turqi-Shqipëri në 100 vite si dhe të marrëdhënieve të UV-së me Ambasadën Turke, të enjten, datë 13.04.2023, Rektori i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Prof. Dr. Roland Zisi, mirëpriti në zyrën e tij Ambasadorin e Turqisë në Shqipëri, Z. Tayyar Kagan Atay i cili shoqërohej në këtë vizitë të parë në UV nga KonsulRead More…