Aktivitet Sensibilizues – 06 prill 2023 – Dita Botërore e Aktivitetit Fizik

Në dt. 6 Prill 2023, me rastin e Ditës Botërore të Aktivitetit Fizik, Qendra Kërkimore Shkencore për Shëndetin Publik, pranë  Fakultetit të Shëndetit, Universiteti ‘Ismail Qemali’ Vlorë, zhvilloi aktivitetin promocional me temë “Të jetosh mirë! Qëndro aktiv!”. Këtij aktiviteti sensibilizues iu bashkuan edhe studentët e vitit të dytë Infermier i Përgjithshëm dhe Mami InfeRead More…

Aktivitet Sensibilizues – Dita Botërore e Shëndetit

Në dt. 7 Prill 2023, me rastin e Ditës Botërore të Shëndetit, Qendra Kërkimore Shkencore për Shëndetin Publik, në bashkëpunim me Departamentin e Kujdesit Shëndetësor, pranë Fakultetit të Shëndetit, Universiteti ‘Ismail Qemali’ Vlorë, zhvilloi aktivitetin promocional me temë “Shëndet për të gjithë njerëzit!”. Këtij aktiviteti sensibilizues iu bashkuan edhe studentët e vitRead More…

“Java ndërkombëtare e Studentit në Timishoara” të organizuar prej Universitetit Politeknik të Timishoarës,

    ISWinT (International Student Week in Timișoara) is an educational intercultural festival organized with the support of Politehnica University Timișoara.   Students from all around the world aged between 18 and 30 years old are invited to Timișoara, Romania between 24th of July and 1st of August 2023 to talk about important worldwide issues, discover other cultures, Read More…