Takim i Rektorit të Universitetit “Ismail Qemali” VlorëProf. Dr. Roland ZISI me Ambasadorin e Indisë në Shqipëri, H.E. Z. Rahul Shrivastava

Ditën e hënë, datë 27.03.2023, Rektori i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Prof. Dr. Roland Zisi, priti në zyrën e tij, Ambasadorin e Indisë në Shqipëri, H.E. Z. Rahul Shrivastava, i cili shoqërohej nga Z. Jagmohan Tiwari, Atashe i Ambasadorit të Indisë në Shqipëri dhe Z. Erind Bathorja, Konsulent i pavarur për çështje dypalëshe diplomatike për subjektet e huaja (grupet e inRead More…