njoftime Thirrje

Thirrje për pjesëmarrje në Konferencën e 10-të Shkencore Ndërkombëtare – ‘‘Sfidat Shkencore për Zhvillim të Qëndrueshëm – 2023”

Universiteti Nderkombëtar në Strugë ju bën thirrje për pjesëmarrje në Konferencën e 10-të Shkencore Ndërkombëtare – ‘‘Sfidat Shkencore për Zhvillim të Qëndrueshëm – 2023”, e cila do të mbahet më  26 Maj 2023, në Strugë, R. Maqedonisë së Veriut.

 
Аfati përfundimtar i dorëzimit të punimeve të plota është 
09 Qershor 2023.
 
Informata më të detajuara për afatet, temat dhe udhëzimet e dërgimit të abstraktit tuaj, mund t’i gjeni në dokumentin e bashkëngjitur, ose na kontaktoni në iusconference2023
@eust.edu.mk.


Këshilli Organizativ SCfSD

 

Call for papers 2023

Call for papers 2023 AL

Call for papers 2023 MK