njoftime

Akademia Diplomatike e Vjenës: Executive Seminars and Summer Course for German Language and Culture in Austria

Jemi të lumtur të njoftojmë kursin e Shkolles se Studimeve Ndërkombëtare te Vjenës për SEMINARE EKZEKUTIVE: STRATEGJIA E NEGOCIIMIT PËR ÇËSHTJE NDËRKOMBËTARE i cili do të zhvillohet online në datat 24 dhe 26 prill 2023 dhe më 8 dhe 10 maj 2023 me pjesëmarrje fizike në Shkollën e Studimeve Ndërkombëtare të Vjenës.

Ky seminar i drejtohet profesionistëve që punojnë ose presin të angazhohen në negociata.

Programme + registration

Për më tepër, ju njoftojmë eventin e ardhshëm virtual:

SESION INFORMATIV  KURS VEROR PËR GJUHËN DHE KULTURËN GJERMANE NË AUSTRI

të martën, më 11 prill 2023, nga ora 14:00 – 15:00

Të gjithë studentët nga çdo sfond mund të shfrytëzojnë kete mundësi për të takuar profesorët, studentët dhe stafin e universitetit për të qartësuar pyetjet e tyre.

Me anë të mësimit krijues të gjuhës, projekteve kërkimore dhe aktiviteteve të kohës së lirë, studentët zbulojnë Austrinë në të gjitha aspektet e saj të shumta, si dhe duke mësuar aftësi të reja gjuhësore.

Programme + registration