ZHVILLOHET NË UNIVERSITETIN “ISMAIL QEMALI” VLORË TAKIM AKADEMIK E LETRAR ME PËRKTHYESIN PROF. DR NONDA VARFI

Ditën e premte, Datë 17. 03. 2023, në Bibliotekën “Nermin Vlora, Falaschi”, të Universitetit “Ismail Qemali’ Vlorë, u zhvillua takimi akademik e letrar me përkthyesin Prof. Dr. Nonda Varfi. Takimi u organizua në kuadër të Pranverës Frankofone,  si një bashkëpunim i Qendrës së Gjuhëve të Huaja të Universitetit Politeknik të Tiranës me Fakultetin e Shkencave Humane dhe DrejtRead More…