Ambasadorja Speciale e Departamentit të Shtetit Amerikan për Çështjet Globale Rinore, Znj. Abby Finkenauer dhe Zëvendësshefe e Zyrës së Marrëdhënieve me Publikun, e Ambasadës së SHBA, në Shqipëri, Znj. Amanda Roberson, vizitojnë Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë.

Në datë 03. 03. 2023, me ftesë të Rektorit, Prof. Dr. Roland Zisi, Ambasadorja Speciale e Departamentit të Shtetit Amerikan për Çështjet Globale Rinore, Znj. Abby Finkenauer, e shoqëruar nga Zëvendësshefja e Zyrës së Marrëdhënieve me Publikun e Ambasadës së SHBA në Shqipëri, Znj. Amanda Roberson, zhvilloi një vizitë pune në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë dhe mori pjesëRead More…