Promovim i librit, “Ata që Shpallën Pavarësinë Kombëtare”, të Prof. Dr. Bardhosh Gaçe

Në kuadër të 104 vjetorit të ndarjes nga jeta të Atit të Pavarësisë, Ismail Qemal Vlora, ditën e martë, në orën 17.00, në mjediset e Bibliotekës “Nermin Vlora Falaski” të UV-së, Universiteti “Ismail Qemali”, Qendra Albanologjike, Departamenti i Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë në bashkëpunim me Shoqatën Kulturore “Ismail Qemali” dhe Shoqatën Atdhetare-Kulturore “LabRead More…