Universiteti i Vjenës organizon shkollë verore ndërkombëtare për studentë dhe akademikë 2023

Universiteti i Vjenës organizon çdo vit një shkollë verore ndërkombëtare për studentë dhe akademikë nga e gjithë bota në Strobl, në liqenin Wolfgang. “Univie: shkolla verore për Studime Evropiane dhe Ndërkombëtare 2023” do të mbahet nga data 15 korrik deri më 12 gusht 2023. Programi katërjavor ofron kurse cilësore të Austrian Arbitration Academy dhe kurse te gjuhes gjermRead More…