Takim i Rektorit të UV, Prof. Dr. Roland ZISI me përfaqësues të Universitetit “Aldo Moro”, Bari, Itali

Në datën 12. 01. 2023, Rektori i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Prof. Dr. Roland Zisi, priti në zyrën e tij një delegacion të Univeritetit “Aldo Moro”, Bari, Itali, i përbërë nga Zv. Rektori Danilo Caivano, Dott.ssa Chim. Annamaria Demarinis Loiotile, Menaxhere projektesh dhe Drejtuese e Qendrës së Ekselencës dhe Inovacionit (përgjegjëse pë implementimin e misionit tRead More…

Bursa Erasmus+ për stafin akademik dhe ndihmës akademik/ administrativ me kohë të plotë ë Universitetin Aristoteli të Selanikut (Aristotle University of Thessaloniki) në Greqi.

Thirrje për bursa mësimdhënieje/trajnim për stafin akademik dhe ndihmës akademik/ administrativ me kohë të plotë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Aristoteli të Selanikut (Aristotle University of Thessaloniki) në Greqi. Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Aristoteli të SRead More…