Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi me Universitetin Polis

Ditën e hënë, datë 19. 12. 2022, Rektori i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Prof. Dr. Roland Zisi, mirëpriti në zyrën e tij Rektorin e Universitetit Polis, Prof. Dr. Besnik Aliaj dhe administratorin e këtij Universiteti, Z. Sotir Dhamo. Në fokus të takimit ishte nënshkrimi i Marrëveshjes së Bashkëpunimit ndërmjet Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë dhe UniversitetitRead More…

GOLD HEALTH CARE – IDENTIFIKIMI DHE ZBATIMI I QASJEVE NOVATORE NË GRUPET VULNERABËL TË TË MOSHUARVE NË POPULLATËN LOKALE PËR NJË KUJDES MË TË MIRË SHËNDETËSOR DHE MOSHIMIN

Gold Health Care – IDENTIFIKIMI DHE ZBATIMI I QASJEVE NOVATORE NË GRUPET VULNERABËL TË TË MOSHUARVE NË POPULLATËN LOKALE PËR NJË KUJDES MË TË MIRË SHËNDETËSOR DHE MOSHIMIN Programi: Horizon 2020 Research and Innovation-RIA: Integrating Activities for Starting Communities. Shpallur fitues në rezultatet e thirrjes së parë të programit Horizon 2020 Vitalise- Virtual HeaRead More…