Bursa Erasmus+ për studentë në Universitetin e Ekonomisë Kombëtare dhe Botërore (University of National and World Economy) në Bullgari

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Ekonomisë Kombëtare dhe Botërore (University of National and World Economy) në Bullgari. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetetin e Ekonomisë Kombëtare dhe Botërore, në kuadër të Programit “ErasRead More…

Zhvillohet me sukses Konferenca e Dytë Studentore e organizuar nga Departamenti i Infermierisë, pranë Fakultetit të Shëndetit në Universitetin e Vlorës

Në datën 5 Nëntor 2022 u zhvillua me sukses në ambjentet e sallës Rilindja, në Universitetin e Vlorë, Konferenca e Dytë Studentore e organizuar nga Departamenti i Infermierisë, pranë Fakultetit të Shëndetit në Universitetin e Vlorës. Edhe pse një mot i keq, studentët ishin të shumtë në numër dhe e mbushën plot e përplot sallën “Rilindja”, duke treguar interes dhe dëshirRead More…