Seancë dëgjimore publike kushtuar trajtimit sa më efikas të problematikave të shëndetit mendor.

Këtë të martë, në kuadër të 10 Tetorit, Ditës Botërore të Shëndetit Mendor, Komisioni Parlamentar për Punën, Çështjet Sociale dhe Shëndetësinë në bashkëpunim me Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë, zhvilluan në mjediset e sallës “Rilindja” të UV-së, një seancë dëgjimore publike kushtuar trajtimit sa më efikas të problematikave të shëndetit mendor. IRead More…

Bursa Erasmus+ për studentë në Universitetin Mesdhetar Helen, (Hellenic Mediterranean University) në Kretë- Greqi.

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Mesdhetar Helen, (Hellenic Mediterranean University) në Kretë- Greqi. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Mesdhetar Helen, (Hellenic Mediterranean University) në Kretë-Greqi hap thirrjen për mobilitete studRead More…