Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit midis Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë dhe Spitalit Rajonal Memorial, Fier.

U nënshkrua këtë të enjte, datë 22 shtator, në mjediset e Spitalit Rajonal Memorial, Fier, marrëveshja e bashkëpunimit, për një kohëzgjatje 5 (pesë) vjeçare, midis universitetit “Ismail Qemali” Vlorë dhe Spitalit Rajonal Memorial, Fier. Në kuadër të nënshkrimit të kësaj marrëveshje, Rektori i UV-së, Prof. Dr. Roland Zisi, shoqëruar nga Administratori i UV-së, Saimir Read More…

Bursa Erasmus+ mësimdhënieje për stafin akademik në Universitetin e Debrecenit ( University of Debrecen) në Hungari.  

Thirrje për bursa mësimdhënieje për stafin akademik me kohë të plotë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Debrecenit ( University of Debrecen) në Hungari.   Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim  me Universitetin e Debrecenit ( University of Debrecen) në Hungari në kuadër të Programit Read More…