Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë, nderon me titullin e nderit “Dr. Honoris Causa”, Prof. F Javier Vidal Garcia.

Ditën e martë, datë 06. 09. 2022, në sallën RILINDJA të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë u organizua ceremonia e nderimit të Prof. F Javier Vidal Garcia, me titullin Doctor Honoris Causa. Merrnin pjesë në këtë aktivitet anëtarët e SA, studentë, pedagog, autoritete dhe të ftuar dhe të ftuar të tjerë.   Rektor Zisi pohoi se bashkëpunimi akademik me Prof. F Javier VidRead More…