Urimi i Rektorit të UV-së, Prof. Dr. Roland Zisi, për festën e Kurban Bajramit.

Të dashur studentë, pedagogë dhe personel administrativ të Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë! Të dashur qytetarë të Vlorës dhe rajonit! Ju uroj nga zemra të gjithë besimtarëve myslimanë: gëzuar Kurban Bajramin! Kjo festë, e cila me simbolikën e saj  promovon për të gjithë ne parimet më të rëndësishme që kanë të bëjnë me paqen, në nivel personal dhe shoRead More…