Bursa Erasmus + për studentë në Universitetin e Debrecenit ( University of Debrecen) në Hungari.  

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Debrecenit ( University of Debrecen) në Hungari.   Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim  në Universitetin e Debrecenit ( University of Debrecen) në Hungari në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KARead More…

Nënshkrim i marrëveshjes së bashkëpunimit midis UV me Universitetin “Aldo Moro” dhe QNSAAM të Barit, Itali.

Rektori i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, Prof. Dr. Roland Zisi, nënshkruan një marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin “Aldo Moro” dhe Qendrën Ndërkombëtare për Studime të Avancuara Agronomike Mesdhetare të Barit, Itali. Në fokus të marrëveshjes do të jetë nxitja e bashkëpunimit universitet-industri, dhe pjesëmarrja në projekte, konferenca dhe aktivitete të Read More…