Konferenca e18-të Ndërkombëtare 2022 e ASECU-t

Referuar Konferencës së 18-të Ndërkombëtare të ASECU me temë “Sfidat socio-ekonomike në periudhën pas pademisë”, e cila do të organizohet në datat 23-24 shtator 2022 nga Fakulteti Ekonomik i Universiteti “Fan S. Noli”, Korçë, Shqipëri njoftohet se afati i ri për abstrakte është shpallur data 30 Qershor 2022.   Më shumë informacion gjendet në broshurën inforRead More…

Prishtina International Summer University – OPEN CALL

Universiteti i Prishtinës ka shpallur thirrjen e për studentët e interesuar për të marrë pjesë në aktivitetin  PISU 2022, edicioni i 21-të. Kjo është një mundësi fantastike për të përfituar nga potenciali juaj dhe për të zgjeruar horizontin tuaj në 13 kurse të ofruara nga ekspertë ndërkombëtarë. I hapur për studentët ndërkombëtarë dhe kosovarë, PISU shërben si kaRead More…