Të hënën më 23 Maj fillon Java Greke e Kulturës

Të hënën më 2️⃣3️⃣ maj fillon Java Greke e Kulturës❗️ Në Shqipëri po vijnë shumë artistë të rëndësishëm për evente në Tiranë, Gjirokastër, Korçë, Shkodër dhe jo vetëm❗️ #greeceinalbania_activities jkn_greece_program_updated_19MayRead More…

Amazonat greke mbërrijnë në Apolloni për një performancë fantastike ku një shfaqje teatrale flet edhe me gjuhën e trupi.

Amazonat greke mbërrijnë në Tiranë për një performancë fantastike ku një shfaqje teatrale flet edhe me gjuhën e trupit. Dance teatër është ndërthurrja e bukur, me perfomancat artistike ku kjo trupë ka shëtitur në evetet më të rëndësishme kulturore në botë. Tani publiku shqiptar mund ta shijojë jo vetëm në Tiranë me datë 26, por edhe në Apolloni më 25 maj 2022, ku në nRead More…