Programe shkëmbimi në Universitetin Shtetëror të New York (SUNY)

Programe shkëmbimi në Universitetin Shtetëror të New York (SUNY) Universiteti Shtetëror i Nju Jorkut shpall njoftimin për bursa në kuadër të programeve të shkëmbimit në Strategji, Menaxhim, Marketing dhe Anglisht të Biznesit për studentët universitar dhe pasuniversitar. Fushat e aplikimit: Menaxhimi i projektit konkurrues. Menaxhimi Financiar i Korporatës. MarketinRead More…